Vaša košarica je prazna.

Financiranje

poslovni najem

Financiranje na obroke s poslovnim najemom (samo za pravne osebe)


Zakaj kupiti, ko lahko najamete?

 

Operativni oziroma poslovni najem
ZA VSE OBLIKE PRAVNIH OSEB
(d.o.o., d.n.o., k.d., s.p., d.d., zavodi, šole, javne ustanove)

Poslovni najem
Poslovni najem omogoča izvajalec storitve GC Leasing d.o.o.
Skupaj s ponudbo lahko naročite tudi informativni izračun, takoj po oddaji naročila pa gre zadeva v odobritev. O odobritvi oziroma morebitni zavrnitvi dobite tudi e-obvestilo.

Vrednost nakupa
Poslovni najem je možno skleniti ob naročilu tehnične opreme za vsa naročila od 500 € (brez DDV) oziroma od 600 € (z DDV) dalje in je na voljo izključno pravnim osebam (podjetjem, samostojnim podjetnikom in javnim ustanovam kot so vzgojno-izobraževalne ustanove, zavodi, javna uprava).

Število obrokov, stroški odobritve in možnost odkupa
Na voljo je različno število mesečnih obrokov: 12, 15, 18, 24, 36, 48 ali 60. Zgornjo mejo ročnosti določi izvajalec storitve in je odvisna od tipa naročene opreme ter vrednosti naročila. Najemojemalec se lahko odloči tudi za kvartalno odplačevanje, ki je 1,5 % ugodnejše kot mesečno.
Stroška odobritve poslovnega najema za naročila do vključno 5.000 € (brez DDV) ni, za naročila nad 5.000 € (brez DDV) pa je strošek odobritve 75 € (brez DDV).
Po preteku obdobja poslovnega najema je možen tudi odkup blaga, in sicer v višini 5-10 % tržne vrednosti v danem trenutku.

Zavarovanje predmeta poslovnega najema
Zavarovanje opreme preko poslovnega najema je obvezno. Lahko ga sklenete s svojo zavarovalnico. Možno pa ga je skleniti tudi preko poslovnega najemodajalca - GRENKE in znaša letno minimalno 69 €.